Λάχανο με μοσχάρι

    Υλικά

    1 Κιλό ποντίκι μόσχου

    1 Μέτριο λάχανο

    200γρ. Ντομάτα η χυμό ντομάτας

    1 Μεγάλο κρεμμύδι ξερό

    1 κουτάλι σούπας Κόκκινο πιπέρι γλυκό

    Μαύρο πιπέρι σε κόκκους

    Αλάτι

    1 Δαφνόφυλλο

    150ml. Ελαιόλαδο   

    2τεμ. Καρότα μετρίου  μεγέθους

    4-5 Φύλα σέλινο ψιλοκομμένα

    1 Σελινόριζα ψιλοκομμένη καρέ 

    1 κιλό Νερό 

    Εκτέλεση

    1.    Σε μια χύτρα θα βάλλουμε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το κρέας να σοταριστούν

    2.    Θα τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά και θα προσθέσουμε την ντομάτα το αλάτι τα πιπέρια το φύλο δάφνης και το μισό νερό

    3.    Θα κλίσουμε την χύτρα και θα μαγειρέψουμε για 8-10 λεπτά

    4.    Στην συνάχια θα κλίσουμε την εστία μας και αφού πέσει η πίεση από την χύτρα και μπορούμε να την ανοίξουμε θα προσθέσουμε και τα υπόλοιπα υλικά

    5.    Θα κόψουμε το λάχανο σε χοντρά κομμάτια και θα το προσθέσουμε και αυτό μέσα στην χύτρα μας

    6.    Ρίχνουμε και το υπόλοιπο νερό και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά ακόμα και το φαγητό μας είναι έτοιμο

    7.    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί

    Καλή επιτυχία και καλή όρεξη 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.